Tel/Fax: +36 1 403-0702

Cím: 1165 Bp. Veres Péter út 110.

„A látás és megértés öröme a természet legnagyobb ajándéka.” Albert Einstein


A Gerő Optika fennállása több évtizedes múltra tekint vissza a 16. kerületben.

A tökéletes látáshoz elengedhetetlen a szemüveg, amivel mindenki szembesül élete folyamán. Ki előbb, ki később van, aki csak olvasásra másnak távollátásra esetleg mindkettőre van szüksége. Első lépésként el kell fogadni a szemüvegviselés tényét-semmiképpen sem szabad szükséges rosszként tekintetni rá!

Rohanó világunkban, a technikai vívmányok határozzák meg az emberek mindennapjait, fontos, hogy a szemek mindig a lehető legoptimálisabb korrekcióban részesüljenek. A látással szemben támasztott követelmények nőnek, akár ha a feszített computeres munkára, a sok mesterséges fényre valamint a számos stresszre gondolunk, amik igénybe veszik a szemet. Üzletünkben rendelkezésre álló legmodernebb technológiai berendezések lehetővé teszik, hogy az Ön pontos fénytörési hibájának meghatározását.

Ezt követi az általunk kínált, igen széles keresztválasztékból a megfelelő modell kiválasztása. Szakképzett csapatunkkal igyekszünk a legjobb megoldást kínálni vásárlóink számára. A mi garanciánk az Ön tökéletes látása!

Üzletünk kedvező elhelyezkedésének köszönhetően bármikor gondtalanul és díjtalanul lehet parkolni!


Büszkeséggel tölt el minket, hogy számos híresség megfordult már üzletünkben:

Vastag Csaba

Vastag Tamás

Árpa Attila

Hooligans

Klausmann Viktor

Torghelle Sándor és Tóth Tibi

Herczeg Zoltán

Uszkó László (Uszi) Irigy Hónaljmirigy

Sallai Tibor (TNT)

Papp Gergő és Herczeg Zoltán

Rákóczi Feri

Gajdos Tamás