Tel/Fax: +36 1 403-0702

Cím: 1165 Bp. Veres Péter út 110.

Szerda: 10-14 óráig
Csütörtök: 14-18 óráig
Szombat: 9-13 óráigAz idő múlásával óhatatlanul bekövetkezik az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy gyengébben látunk, egyre gyakrabban hunyorgunk, hamar vörösödik a szemünk illetve megfájdul a fejünk. Ebben az esetben mindenképpen szemvizsgálatra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a pontos dioptria értékek ismeretében a megfelelő szemüveget tudjuk elkészíteni pácienseink számára.

Optikai üzletünk a mai kor elvárásainak megfelelő, legmodernebb szemészeti műszerekkel és optikai berendezésekkel van ellátva, amelyben optometrista valamint szemész szakorvos végzi a szemvizsgálatot.

Egyedi látásélmény, egyénre szabott szemüveglencsével


Képzelje el, hogy a látás egy teljesen új világát tudja megnyitni. Tiszta és éles képekkel teli világot, ami felülmúlja az emberi szem minden eddigi tapasztalatát. Mindezt elképesztő színekkel és bámulatos részletekkel. Az elsők között, a Gerő Optikában is résztvevője lehet, hogy mostantól egyedi lencsével szemlélje a külvilágot.

Az i.Profiler™ az első teljesen automata, hullámfront technológián alapuló multi funkciós mérőrendszer. Mérés közben egy pici, alacsony intenzitású fénypontot vetít ki a retinára, ahonnan a fény visszaverődik, ill. eltorzul a szem hibáitól, aberrációitól. Az így kialakult hullámfront segítségével elemzi az emberi szem képalkotó tulajdonságait és biztosítja az ügyfél személyes hullámfront adatait javító lencsét.
Az i.Scription-el kimagasló élesség és tisztaság mellett a színek sokkal gazdagabbak, mint eddig bármikor, az éjszakai és szürkületi tájékozódás tükröződésmentes, minden lélegzetállítóan éles. Mindezeket egy innovatív optimalizáló algoritmus teszi lehetővé, ami a hullámfront technológia segítségével figyelembe veszi a szem egyéni aberrációit.


I.Scription előnyei:

  • Csökkent kontraszt mellett (pl. éjszaka vagy szürkületben) is a legjobb képminőség
  • Borotvaéles kontrasztok
  • Kiváló térérzékelés
  • Nagyobb biztonság gyenge látási viszonyok között