Tel/Fax: +36 1 403-0702

Cím: 1165 Bp. Veres Péter út 110.

EMO havi lágy kontaktlencse, ami könnyű és gondtalan látást biztosít Önnek akár szürkületben vagy este is. Aszférikus felületkialakítás, könnyű kezelhetőség, stabil és kényelmes látás. A hioxifilcon egyedülálló vízmegkötő tulajdonsága miatt a lencse egész nap megtartja a vizet és így friss szemet és stabil, tiszta látást biztosít azoknak is, akik nem akarnak szilikonhidrogél lencsét hordani.


Az egyedi szilikon-hidrogél anyagnak köszönhetően a BIOFINITY lencséket nemcsak egész nap de kiterjesztett viselési időben ( 29 éjszaka, 30 nappal) is folyamatosan viselheti. Olyan hosszan tartó kényelmet tapasztalhat meg, amelyet korábban nem is tartott lehetségesnek a kontaktlencsék terén. Légáteresztő kialakítás, amely megköti a nedvességet, egészséges és fehér szemeket biztosítva. Minden Biofinity lencsében megtalálható az exkluzív Aquaform technológia. Az anyagtechnológiák ezen kombinációja egyedülállóan kényelmes és kimagasló teljesítményt nyújtó lencsét biztosít, amely elősegíti szeme oxigénellátását és természetes nedvességét.

A MYDAY egynapos lencse, amelynek a viseléséről szinte azonnal megfeledkezhet. Az új szilikon vegyület biztosítja a megfelelő egyensúlyt, így az Ön szeme bőséggel hozzájut a számára szükséges oxigénhez, miközben Ön élvezheti az Önnek fontos, kényelmes kontaktlencse viselést.


Az 1 DAY ACUVUE MOIST kontaktlencsék a szabadságot és a hosszantartó kényelmet ötvözik a napi eldobhatóság kényelmével. A kontaktlencse az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
-tiszta szemek és kényelmes viselet, egészen a nap végéig
-magas UV védelem
-könnyű felhelyezni és kivenni
-mindennap egy új, tiszta lencse nyújtotta kényelem és egészség
-az egyedülálló LACREON technológia egy nedvességben gazdag alkotórészt foglal magában, amely 100 %-ban a lencsében marad még a nap végén is, amikor szemei már fáradtak és nedvességre van szükségük.


Az ACUVUE2 napi lencse, amely ultra-vékony a kényelmes látásért, enyhe színezettség a jobb láthatóságért és kifordítottságot mutató jel, amiknek köszönhetően jobban látható és könnyebben kezelhető a lencse. A lágy, rugalmas és kipróbált hidrogél anyagának, az etafilcon A-nak köszönhetően a lencse óriási kényelmet és jó látást biztosítja lencse felülete sima, hármas görbületű, a széle pedig vékony.A PROCLEAR kontaktlencse-termékcsaládban alkalmazott PC Technology egyedi anyaga az emberi sejthártyában természetes módon megtalálható alkotóelemeket imitálja. Ezek a molekulák magukhoz vonzzák és maguk körül megkötik a vizet, így a Proclear kontaktlencsék még 12 órás viselés esetén is nedvesek és kényelmesek maradnak.